Jelena Đoković trenutno se nalazi u Španiji gde uživa u odmoru, a na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije uz koje obično napiše i neku inspirativnu poruku. Ovog puta, poznata mama objavila je fotografiju na kojoj pozira naslonjena na ogromno stablo prelepog drveta, a poruka se odnosi na roditeljstvo:

"Ovo drvo je tako posebno. Kakva prelepa energija!

Pogledajte i Jelena Đoković raznežila javnost: Smejem zato što volim kada je Novak srećan (FOTO)

Ako pogledate bolje, videćete da je stablo drveta najvažnii deo, jer daje bazu ostalim granama da rastu... A pogledajte samo te grane! Tako snažne i gotovo potpuno nezavisne... Baš poput roditelja i njihove dece.

Porodica je najbitniji deo društva. Moramo svojim roditeljima da pružimo ljubav i poštovanje za sve što su nam pružili u životu - bez obzira koliko malo i mnogo to bilo. Međutim, kad dođe vreme, a vreme uvek dođe tako brzo, deca moraju da počnu da puštaju svoje grane i postaju samostalna... A ipak puna ljubavi"

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.