Najmlađe dete i ujedno jedina ćerka Viktorije i Dejvida Bekama 10. jula proslavila je peti rođendan. Preslatka slavljenica definitivno je mezimica cele porodice, a to dokazuju i česte objave njenih poznatih roditelja, u kojima oni neretko ganu svoje mnogobrojne obožavaoce.

Izuzetak nije bio ni peti rođendan, te su i Viktorija i Dejvid na svojim Instagram profilima objavili prelepe fotografije sa svojom devojčicom.

“Srećan rođendan mojoj lepoj dami. Za pet godina Harper je donela mnogo ljubavi u našu porodicu. Tako posebna devojčica na mnogo različitih načina, a mi smo presrećni što možemo da provodimo svaki dan s tako divnom dušom... Obožavamo te malena, srećan rođendan. Voli te tatica”, napisao je ponosni tata pored fotografije koja je za samo sat vremena dobila skoro 500 hiljada lajkova.

Pogledajte i Harper Bekam: Glavna zvezda na fudbalskoj utakmici tate i starije braće (FOTO, VIDEO)

Tata Dejvid je inače prošle godine, za četvrti rođendan svoje naslednice uradio tetovažu i na svom telu ispisao “Pretty lady” (slatka dama), kako inače zove malu Harper, a to nije i jedina tetovaža koju joj je posvetio.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama