Od kako se pojavila na venčanju rođene sestre, vojvotkinje od Kembridža, britanski mediji nisu prestali da se interesuju za život Pipe Midlton.

Kako je Pipa izrazito sportskog duha i uvek u akciji, to za novinare i nije bio težak posao jer se pojavljivala gotovo na svim sportskim dešavanjima, na kojima je, poput maratona i skijanja, i sama učestvovala. 

Od kako je ostala u drugom stanju publici je postala još interesantnija, a trenutno važi za jednu od najdisciplinovanijih poznatih trudnica u Britaniji. Nastavila je sa redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom, ali ništa manje nisu interesantni ni njeni modni izbori kojima iznova oduševljava ljubitelje mode.

A da drugo stanje ne mora da podrazumeva široku, vrećastu garedobu, još jednom je pokazala kada se na ulicama Čelsija pojavila u romantičnoj nežno roze haljini. Haljina na tanke bretele sa potpisom modne kuće J.Crew sečena je ispod grudi tako da joj ležerno pada preko stomaka. Dužine nešto ispod kolena, završava se volanima koji joj lepršaju oko nogu.

Osim što je veoma moderna i atraktivna, ova haljina, koja je trenutni modni hit, veoma je i pristupačna i ovaj model može da se pronađe u gotovo svim prodavnicama ženske odeće - i to ne na odeljenju za trudnice.  

Pogledajte u galeriji kako izgleda:

Da žene u trudnoći ne moraju da nose široku i vrećastu garderobu - pokazale je Pipa Midlton koja je oduševila sve buduće mame svojim modnim odabirom.