Glumica Ketrin Higl, koja se proslavila ulogom u seriji "Uvod u anatomiju", sa suprugom Džošom Kelijem očekuje svoje prvo biološko dete.

Naime, plavokosa američka glumica, koja je već mama dveju usvojenih devojčica, na svom Instagram profilu saopštila je srećne vesti objavivši fotografiju sa ultrazvuka na kojoj se vidi bebica.

Na svom zvaničnom sajtu Thoseheavenlydays.com, slavna mama otkrila je da će roditi dečaka.

"Našem plemenu pridružiće se još jedan član. Nalei i Adalaid su presrećne i jedva čekaju da razmaze svog malog brata. Trudnoća je sasvim novo iskustvo za mene, ali uzbuđenje oko bebe nije. Već dugo smo želeli da proširimo porodicu i iskreno nije nam bilo bitno na koji način će se to desiti. Čak smo razmišljali da ponovo usvojimo bebu. Doktor me je prošle godine upozorio da bi bilo dobro da požurim, ako želim da ostanem u drugom stanju. Mislila sam da su male šanse da zatrudnim, ali ispostavilo se da uopšte nisu male", napisala je Ketrin.

Pogledajte i Poznate ličnosti koje su usvojile decu

Ona je u nekoliko navrata naglašavala da su suprug i ona još pre braka odlučili da usvoje decu, a tek onda da imaju i biološku.

Iako mnogi misle da su se poveli za drugim slavnijim holivudskim parovima, Ketrin je tu želju dobila isključivo zbog svoje porodice koja je pre 39 godina usvojila devojčicu iz Koreje.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.