U subotu, 25. juna, na Adi Ciganliji, od 12 do 14h, održaće se dečije igre pod nazivom "Ledeno zagrevanje" u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film. Učesnici će moći da se oprobaju u nekoj od brojnih igara - sklapanje pazli, svemirske i sportske igre, potraga za žirom kao i tematski kvizovi inspirisani filmom "Ledeno doba: Veliki udar".

Na ulazu na Adu, na zelenoj površini posle restorana "Jezero", deca uzrasta od 5 do 12 godina imaće priliku da učestvuju u igrama koje će voditi Centar za animaciju dece "Čigra-igra".

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu pr@mcf.rs (subject: Ledeno zagrevanje) . Isto mogu da učine i 25. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.


Sve učesnike očekuju vredne nagrade, pokloni iz filma i karte za film.


Film "Ledeno doba: Veliki udar" pretpremijerno će biti prikazivan u odabranim bioskopima od 9. jula, a publika širom Srbije će već od 14. jula moći da se zabavlja u bioskopu uz peti nastavak ove kultne franšize. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.