Na pitanje jedne obožavateljke na Twitteru u vezi sa tim da li je majčinstvo onakvo kako je zamišljala, Kim, majka dvoje dece, odgovorila je: "Majčinstvo je iznad toga što sam očekivala, u pozitivnom smislu".

Kim je ranije priznala da je bila zabrinuta kako će se snaći u toj ulozi kada je prvi put zatrudnela.

Pogledajte i 5 razloga zbog kojih su trudnoća i porođaj Kim Kardašijan isti kao i svi drugi

"Majčinstvo te zaista promeni. Kada sam saznala da sam trudna, proces razvoda je još bio u toku, a Kanije i ja smo tada bili u vezi tek sedam meseci, iako smo se znali već deset godina. Tada sam pomislila: 'Ja ovo ne mogu. Nije pravo vreme'. Onda sam shvatila da sam u tridesetim godinama života i da ako nisam spremna, nikad neću ni biti. Za mene je to najveća lekcija u životu, najveća sreća u životu".

Ponosna mama nedavno je proslavila i treći rođendan svoje ćerke Nort Vest, a tim povodom objavila je nekoliko video snimka na kojima otvoreno pokazuje koliko voli svoju mezimicu.

"Nikada neću prestati da te ljubim, da te volim i da te nerviram", napisala je ponosna mama male Nort i dve godine mlađeg Sent Vesta.

Izvor: Mondo

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.