U nedelju je širom sveta obeležen dan posvećen tatama, te su mnoge poznate ličnosti iskoristile priliku da javno pokažu koliko vole i poštuju svoje očeve ili očeve svoje dece.

Među njima našla se i manekenka Krisi Tajgen koja je sredinom aprila dobila ćerku kojoj su ona i pevač Džon Ledžend dali ime Luna Simon.

Pogledajte i Krisi Tajgen iskreno o dojenju: Bebe nas iskorišćavaju! (FOTO)

Na svom Instagram profilu Krisi je podelila fotografiju malene devojčice koja neodoljivo liči na svog poznatog tatu.

Uz Luninu fotografiju ponosna mama i supruga napisala je i posvetu za Džona koja je mnoge ganula.

“Srećan Dan očeva najsavršenijem muškarcu koga smo Luna i ja mogle da dobijemo. Od dana kada se rodila, hranio si je sa mnom, budio se kako bi mi pravio ruštvo skoro svake noći. Ne smeta ti da menjaš pelene, da brišeš bljuckanja, da joj čitaš svake noći. Neizmerno sam srećna što vidim tebe u njenom osmehu i očima koje zasjaje kada tebe ugledaju. Nikada neće gledati ni u koga kao što gleda u tebe. Srećan Dan očeva i tvom tati Ronu. Džon je neverovatan otac zahvaljujući vama i Filis. Vi ste stvorili i odgajili čoveka kojeg smo svi srećni da volimo. Volimo te Džoni, beskrajno, zauvek do Meseca (Luna) i nazad. Srećan Dan očeva od Lune i mene.”

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.