Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić za dva meseca prvi put će postati roditelji, a do tada uživaju zajedno u Americi gde će se Bojana i poroditi.

Pogledajte i Buduća mama Bojana Barović: Ovo je moj omiljeni doručak za nas troje (FOTO)

Srećni par svakodnevno obilazi nova mesta, a jedno od poslednjih koje su posetili bio je Nacionalni park "Joshua Tree" u Južnoj Kaliforniji.

"Ne pokušavajte ovo u osmom mesecu trudnoće", napisala je Bojana pored fotke na kojoj stopira u pustinji.

"Jedno od najinteresantnijih mesta koja sam posetila je Integratron, zvučna komora u kojoj se tokom seanse pravi zvuk iz kristalnih posuda od strane treniranih ljudi i veruje se da lekovito deluje na telo čak kažu da obnavlja DNA. Ovaj objekat je izgrađen od samog drveta, bez traga metala unutar njega i navodno je konstruktor imao kontakt da vanzemaljcima pre početka rada na ovome, takođe se i navodi da je rađen po jednom od izuma Nikole Tesle", piše Bojana pored slike na kojoj sa Nikolom pozira ispred komore.

Međutim, i budući tata Nikola podelio je simpatičnu fotografiju koja je mnoge njegove obožavatelje nasmejala.

Obožavaoci Nikole Rokvića su s druge strane bili oduševljeni njegovom slikom na kojoj ga Bojana ljulja dok on leži u ležaljci.

"Šta ti je prava Crnogorka, čak i u drugom stanju ona pazi svog muža i ljulja ga dok on drema", napisao je Nikola šaljivi post koji je za 12 sati lajkovalo preko 1.600 ljudi.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.