Roditelji su neprestano na oprezu, naročito kada u kući imaju malo dete, te moraju da ga čuvaju od raznoraznih opasnosti koje se pojavljuju u kući, naročito u snu. Ipak, nesreće se događaju, a jedna se desila u Škotskoj. Jednog jutra, Deksi Lej Volš pronašla je svoju ćerku od 18 meseci mrtvu u krevetu. Devojčica je preminula u snu, ugušivši se ispod velikog plišanog medveda. Majka je medveda stavila sa strane, kako bi sprečila bebin pad između kreveta i zida, jer sa te strane nije bio ograđen.

Deks je mislila da je devojčica dovoljno velika, da plišana igračka ne predstavlja rizik u snu. 

Posted by Connie Rose Awareness on Уторак, 24. април 2018.

"Ustala sam da probudim stariju ćerku da se spremi za školu, i ugledala sam moju Koni pod igračkom. Nisam mogla da je probudim i pozvala sam muža. Odmah sam je spustila na pod i počela reanimaciju. Murej je takođe pokušao da je oživi. Sestra je istog trenutka pozvala hitnu pomoć. Slušali smo sve instrukcije koje su nam davali iz ambulante. Nisam sigurna ni šta su govorili, samo sam čula nekoliko puta - žao mi je... Zgrabila sam je, grlila i mazila neprestano, moleći se da će otvoriti okice ili me pak uhvatiti za ruku", rekla je skrhkana majka. 

Napravila je stranicu na Fejsbuku kako bi upozorila sve roditelje. " Neprestano krivim sebe zbog njene smrti. Stalno razmišljam šta bi bilo da nisam stavila tu igračku.. Možda bi samo pala i malo povredila glavu, ništa više..."

Miss you so much Connie everything has changed so badly, I’m trying to keep things together as much as I can for you but it’s getting hard. No matter what princess we all love you and miss you so much

Posted by Connie Rose Awareness on Недеља, 22. април 2018.

Sada, ova mama jedino želi da podstakne roditelje da pripaze. "Pustite ih da padnu. Nemojte zatvarati rupe igračkama. Sve sklonite iz detetovog kreveta", dodala je. "Samo se nadam da će tragična priča moje malene princeze sačuvati nekoj drugoj bebi život."