Poznata pevačica Emina Jahović ne propušta priliku da pomaže ljudima kojima je potrebna bilo kakva vrsta pomoći, a ovog puta posetila je teško bolesnu devojčicu i učinila joj dan posebnim. Malena Irma je juče proslavila 11. rođendan, a kada se na zabavi pojavila njena omiljena pevačica, devojčica nije uspela da sakrije suze.

Pogledajte i Preslatko: Sin Emine Jahović uči srpski jezik (VIDEO)

"Danas smo Irma i ja imali zabavan dan, slaveći njen 11. rođendan. Irma je jedna od najhrabrijih i najsnažnijih devojčica koje sam ikada upoznala i to je razlog zbog koga će pobediti u ovoj teškoj borbi zajedno sa svojim neverovatnim roditeljima... Upravo je završila njen zadnji tretman, i rezultati su već sada vrlo dobri. Uskoro će krenuti put svoje kuće u Podgorici, pravo u zagrljaj svojim drugarima i svojoj porodici... Svi zajedno ćemo joj poslati puno pozitivnih vibracija <3><3><3 jer="" ona="" je="" princeza="" sa="" srcem="" heroja...",="" napisala="">

A photo posted by(@yaemina) on Jun 8, 2016 at 7:38am PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.