Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić uskoro će se po prvi put ostvariti u roditeljskoj ulozi. Supružnici su se nedavno vratili sa odmora u Španiji, a Seka često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko joj blaženo stanje prija.

Pogledajte i Zgodna trudnica uživa na plaži: Seka Aleksić izabrala Španiju za "Baby moon"

Buduća mama drugo stanje podnosi odlično, a kako je više puta isticala, uopšte nije razmažena trudnica, što savetuje i drugim ženama.

Pogledajte i Seka Aleksić: Smuti za zdravu trudnoću i bebu (FOTO)

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih visokih potpetica, te budućim mamam poručila da treba da nose ono u čemu se osećaju odlično:

"Trudnoća je divna stvar, nosim ono sto želim, onako kako se osećam, drage moje trudnice uživajte u garderobi i obući na svoj način i ne slušajte savete drugi. Samo po osećaju. Ne znam za vas, ali ja nisam razmažena trudnica, radim po kući sve ono što smatram da mogu i što me ispunjava, nosim istu garderobu i obuću kao i pre trudnoće, ne vidim ništa sporno u tome.

Trudnoća nije bolest već blagoslov od Gospoda! Naravno, ako nekoj trudnici odgovara ravna obuća da će da je nosi, nisam ni ja 24h na štiklama ali ponekad ih vrlo rado nosim...uživajte u najlepšem periodu života i ne slušajte komentare kao što ih ne slušam ni ja, verujte mi - bolje je", napisala je pevačica Insatgramu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.