Iako ne želi da otkrije pol bebe, Vlado Georgiev ne može da dočeka dan kada će se ostvariti u roditeljskoj ulozi.

"Milica se oseća odlično, ja sam uvek srećan, što i vama želim", šturo je Vlado odgovorio na pitanje o očinstvu, ali nije mogao da sakrije osmeh na pomisao da će početkom jeseni da menja pelene.

Pogledajte i Vlado Georgiev prvi put o očinstvu: Spremam se i radujem što ću postati otac

Georgiev će sa trudnom devojkom leto provesti na brodiću, što se i očekivalo od ovog ljubitelja moreplovstva koji je odrastao u Herceg Novom.

"Leto provodim u Herceg Novom na brodiću. Krstariću i po Hrvatskoj. Ovog puta neću ići u Grčku, pošto su zategnuti odnosi između Rusije i Turske, pa ima puno podmornica. Ne bih da budem statistička greška", iskren je Vlado.

Dok njegov dom ne ispuni dečiji plač i smeh, Georgiev će vredno raditi, pa će tako svojim notama ispuniti stadion Tašmajdan 25. juna, za koji uveliko sprema muzički spektakl.

"Ovo je za mene najlepše mesto u državi, na kojem se već 60 godina održavaju najbolji koncerti. Sve je prelepo i tribine, parter, još samo ja da budem divan. Sremam i velika iznenađenja, ali ne smem da ih otkrivam", tajanstven je Georgiev.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.