Jedna od originalnijih stvari u svetu tenisa kada su u pitanju društvene mreže, jeste odluka porodice Brajan da ovekoveči druženje ćerkice sa velikanima tenisa, Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Rodžerom Federerom...

Pogledajte i Jelena Đoković objavila recept za Noletovu rođendansku tortu: Ljubav upakovana u zdrav slatkiš! (FOTO)

Kada odraste, imaće šta da vidi, kako je "ćaskala" sa legendama, ko ju je nervirao, koga je obožavala, a najviše je obožavala Novaka, kome je otpevala i rođendansku pesmu.

"Svaki put kada je Novak vidi, bude veoma zabavno. Kaže joj: Mikaela, moja mala drugarice, šta se radi? Onda je zagrli. Ako mu ne odgovori kako očekuje, onda samo odmahne rukom u stilu, 'u redu, zar si me već zaboravila', razočara se", rekla je CNN supruga Boba Brajana Mišel.

I zaista, najviše ima zajedničkih trenutaka sa Novakom, koga i Bob veoma ceni.

"Sve to sa Tviterom je delo moje supruge, njena je ideja. Napravila je nalog i pre nego što se Mikaela rodila, nisam ni imao pojma. A kada se rodila, sve je odjeknulo posle fotografije sa Rafom. To je lepo, lepo je kada sportisti ostaju u vezi sa fanovima, kada promovišu sport na ovako simpatičan način. Svaki put u aprilu mi i Novak pošalje direktnu poruku na Tviteru za rođendan, tako ostajemo povezani. Zato sam i prihvatio sve ovo sa ćerkom, to je način da ostanem kreativan i aktivan. Dosadne su slike sa reketom", rekao je Bob pre nekoliko godina povodom druženja sa Novakom i internet senzacije Mikaele. Na Noletu je da pokuša da je još jednom obraduje, ovaj put u Parizu.

Uostalom, već mu je odavno dala recept kako da sruši "kralja šljake" Rafaela Nadala - samo mu sruši flašice sa vodom!

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.