Turska glumačka zvezda Merjem Uzerli, nezaboravna Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog", na Dan majki 8. maja 2016. godine na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se prvi put jasno vidi lice njene dvogodišnje ćerkice Lare koju je dobila u vezi sa biznismenom Džanom Atešom, piše Lisa


Pročitajte i... Princeze: Merjem Uzerli sa ćerkom u pink palati u dnevnoj sobi (FOTO)


Preslatka Lara zaista liči na mamu, ima njene krupne plave oči, i pobrala je silne  simpatije maminih obožavalaca. Merjem je uz fotografiju objasnila da je od skrivanja Larinog lica odstupila samo zbog Dana majki, ali mnogi misle da to nije pravi razlog. Naime, brižna mama je u medije puštala samo fotografije na kojima je Lara snimljena sa leđa, a to je već počelo da nervira njene fanove pa su pale i oštre zamerke na društvenim mrežama.


Pročitajte i... Merjem Uzerli: Neodoljive fotografije sa ćerkicom Larom (FOTO)

Zato je Merjem našla elegantno rešenje: objavila je fotografiju i obznanila da nastavlja sa pravilom koje je sama postavila.

Iako se serija "Kraljica noći", njen veliki povratak na male ekrane, završila neslavno, Merjem nije razočarana. Naprotiv, ljubav sa Alpom Ozdžanom kao da joj je dala krila. Tako je ovih dana podstakla radoznalost fanova objavom na Fejsbuku:


Pročitajte i... Ponosna mama: Merjem Uzeli dirljivom porukom čestitala ćerki rođendan (FOTO)

"Vratila sam se iz Dubaija. Bilo je super – zašto sam tamo bila?Još jedno iznenađenje uskoro ću podeliti sa vama."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.