Glumica i voditeljka čuvenog televizijskog kviza "Slagalica", Kristina Radenković, pre dva meseca po prvi put se ostvarila u ulozi mame. Ona je na svet donela devojčicu koju su ona i njen izabranik Nikola nazvali Tara. 

Pogledajte i Kristina Radenković: Dobrodošlica za mamu i njenu malu princezu (FOTO)

Baš kao i svakoj novopečenoj mami i Kristini su nova uloga i obaveze oko bebe u početku teško pale, što je voditeljka i pokazala duhovitom ilustracijom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Međutim, uz dete sve teškoće brzo prođu, pa se tako i poznata mama privikla na novonastala dešavanja i u svakoj sekundi uživa u majčinstvu.

Ona je na svom Instagram profilu objavila prelepu fotografiju na kojoj zagledana u daljinu stoji uz kolica u kojima je malena Tara, a društvo im pravi i kućni ljubimac.

Osim toga, Kristina je otkrila i da mala Tara već prati modne trendove. Naime, Tara poput tate, advokata Nikole Radojevića, nosi preslatke bele patike.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.