Popularni pevač Džastin Timberlejk trenutno radi na svom novom albumu, a njegovi obožavaoci ne mogu da dočekaju nove pesme, s obzirom da pevač gotovo tri godine nije snimio ništa novo.

Džastin je povodom novog albuma gostovao u jednoj radio emisiji gde je otvoreno pričao i o očinstvu i svom jednoipogodišnjem sinu Silasu kojeg je dobio u braku sa holivudskom glumicom Džesikom Bil.

Pogledajte i Ponosni tata Džastin Timberlejk: Silas je moj najveći poklon (FOTO)

“Roditeljstvo je jedna od onih stvari koju su mnogi pokušavali da vam dočaraju, a kada vam se dogodi shvatite i zašto nisu mogli. Jednostavno ne možete objasniti šta se tu događa”, istakao je pevač.

“Ne znam šta sam, do đavola, radio ranije. Svaki dan gledate svoje dete kako raste i učite nešto novo. Zaista neverovatno iskustvo.”

Međutim, Džastin je rekao i nešto što se ne može prepisati onoj slatkoj strani roditeljstva.

“Nikad u životu nisam bio ovoliko prekriven kakom”, priznao je Džastin i odmah se ispravio kako ga vlasnici pasa ne bi pogrešno shvatili.

“To nije isto. Kada imate psa, počistite kaku toalet papirom i gotovo, kada imate dete vi ste doslovno u njoj”, pojasnio je Džastin i nasmejao mnoge.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.