Posetioci će tri dana, u petak od 12 do 19 časova i za dane vikenda od 10 do 19 časova, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova.



Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i  Žandermerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.  Više o sajmu pogledajte na www.decijisajam.rs 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.