Glumica Marija Karan rešila je da se opusti s prijateljicama, te je juče posetila jedan od najpoznatijih muzički festivala na svetu, piše Story.rs.

Nakon što se Marija Karan ostvarila u ulozi majke, imali smo mnogo prilika da na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram vidimo kako teku Marijini roditeljski dani.

Pogledajte i Najlepša jutra Marije Karan: Kad nas tata probudi... (FOTO)

Ona je gotovo svakodnevno objavljivala fotografije za koje je pozirala sa sinom Markom Leom i suprugom Džoelom, otkrivši tako fanovima delić atmosfere u svom toplom porodičnom domu.

Međutim, danas je pokazala da i posvećene mame zaslužuju predah od obaveza - ona je sinoć s prijateljicama posetila festival "Koačela", koji se svake godine održava u Kaliforniji.

Za ovu priliku, zgodna mama odabrala je jendostavnu belu letnju haljinicu, udobne plitke čizme i detalj koji se usuđuju da ponesu samo najhrabriji: bogat vena od cveća.

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Apr 15, 2016 at 7:39pm PDT

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Apr 16, 2016 at 6:34pm PDT

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Apr 16, 2016 at 7:55pm PDT

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Apr 16, 2016 at 7:59pm PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.