Seksi model Behati Prinslu nedavno je objavila da čeka prvu bebu sa pop pevačem Adamom Levinom, a čini se da joj blagosloveno stanje baš dobro stoji. 

Pogledajte i Moda za mame: Tri najčešće greške koje pravimo pri oblačenju

Krisi Tajgen oduševljavala nas je svojim trudničkim kombinacijama, ali Behati preti da preuzme titulu najstilizovanije trudnice. Stomačić joj polako raste, a ona izgleda sve lepše i lepše. Njoj je udobnost na prvom mestu, a svileni kombinezon koji je odabrala za opuštenu šetnju gradom izgledao je savršeno. Trendi naočare i "choker" ogrlica odlično su se uklopili.

Pogledajte i Moda za trudnice: Neodoljiv stil Karoline Kurkove (FOTO)

Trudničke dane Behati uglavnom provodi sa dobrom drugaricom Lili Aldridž, a za partiju ženskog tračarenja odabrala je ovu modernu, ali udobnu kombinaciju. Krisi u trudnoći nije želela da odustane od visokih štikli, ali Behati uvek bira ravnu obuću.

Pogledajte i Prolećni trend: 10 predloga kako da nosite patike i suknju

Boho fazon joj fenomenalno stoji! Udobne rimljanke i duga haljina sa retro printom odlično su se uklopili uz crni šešir koji ne samo da izgleda fenomenalno već je i štiti od sunca. Ova trudnica misli na sve!

A ovako napreduje stomačić. Zar nije neodoljiva?

Izor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.