Kardašijanovi uživaju na skijanju u Koloradu na koje su poveli i svoju preslatku dečicu. Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta zaista privlači pažnju javnosti zbog odeće koju za nju biraju roditelji. Malena princezica neretko briljira u skupocenoj garderobi i već sa dve godine važi za jednu od najstilizovanijih osoba Holivuda. 

Pročitajte i...Dobila titulu najgore majke na svetu: Kim Kardašijan šokirala javnost (VIDEO)

Ipak, ono što je privuklo pažnju majkama širom sveta, ovoga puta nije garderoba malene Nort. Naime, Kim je na društvenoj mreži Instagram, objavila fotografiju na kojoj njena ćerkica pozira i to sa novom frizurom. U pitanju su bokserske pletenice, koje je njena majka ponovo uvela u svet mode. 

Zabrinjavajuća činjenica je ta što su, da bi ponela ovakvu frizuru, malenoj Nort morale biti ugrađene ekstenzije za kosu. Naime, za ubacivanje umetaka koriste se hemikalije koje mogu nepovoljno uticati na zdravlje deteta, te se zbog ovog postupka, Kim ponovo našla na meti kritika. Pored majki, njen postupak  osudila su stručna lica, poput dečijeg psihologa Barbare Grinberg koja smatra da ekstenzije nisu pogodne za decu:

"Deca vole da se maskiraju, oblače kostime i prerušavaju se. Međutim profesionalne polu-trajne ekstenzije nisu uopšte bezazlene poput perika. Igrajte se sa svojom decom, pravite im lude frizure, ali nemojte im slati poruku da je fizički izgled najvažniji."

Izvor: Zadovoljna.hr

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.