Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić sa sinovima Mihajlom, Andrejom i ćerkom Andreom napustili su Srbiju i otputovali u Moldaviju, gde fudbaler igra.

Njih je na Aerodrom “Nikola Tesla“ ispratila Mirkina mama Mirjana, koja je ćerki i zetu pomagala sa koferima, dok se dugo pozdravljala sa unucima. Srećna porodica će u Tiaspolju provesti mesec dana zajedno, nakon čega će morati dadonesu konačnu odluku gde će nastaviti da žive.

Pogledajte i Mirka Vasiljević: Kako uskladiti majčinstvo i poslovne obaveze

"Prvi put odlazimo kod Vujadina, jer do sada zbog obaveza nisam mogla. Ispoštovala sam sve termine sa svojom ekipom kada je pozorište u pitanju i sada, kada se prolepšalo vreme, vidimo da ima manje interesovanja za pozorište. Osim toga, za Vujadina i mene su se stvorile mogućnosti da možemo da otputujemo. Rešili smo da spojimo lepo i korisno, pa sa decom provedemo što više vremena", objasnila je Mirka za Alo pre poletanja i dodala da ih uskoro očekuje donošenje odluke o mestu stalnog boravka.

"Prosto, čovek se najlepše oseća kada je porodica na okupu. Tolike godine smo zajedno i uspevamo da funkcionišemo na daljinu. Pristali smo na takve uslove, to možda u nekim slučajevima nije najbolje, ali to je naš način života. Ukoliko dođe do problema, naravno da ćemo naći vremena da se vidimo. Andrej će za godinu danabiti spreman za školu, tada ćemo morati da donesemo najbitniju životnu odluku, dali ćemo ostati u Srbiji ili ćemo biti u inostranstvu sa Vujadinom. Videćemo šta ćemoučiniti, to će biti prekretnica u našem životu", objašnjava Mirka.

Na pitanje da li njihovoj deci smeta to što Vujadin nije uz njih tokom njihovog odrastanja,glumica kaže:

Pogledajte i Vujadin Savić i Mirka Vasiljević: Baka i deka kao model uspešne ljubavi (FOTO)

"Nedostaje deci, naravno da mama nikada ne može da zameni tatu. Trudim se dadam maksimum što se tiče vaspitanja, a i toga da kvalitetno provedu svakislobodan trenutak. Imamo sreće što postoji “Skajp“ i da tako mogu da se vide", ističe Mirka i dodaje da je najstariji sin počeo da igra fudbal, po ugledu na oca i dedu.

"Andrej trenira fudbal, tako da će verovatno biti radostan što će sa Vujadinom ići na utakmice i treninge", uz osmeh kaže Mirka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.