Zaštitno lice najdugovečnijeg kviza pre manje od mesec dana na svet je donela ćerkicu Taru, a ekskluzivno za “Blic“ govori koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

Kristina (35) se porodila 23. marta, a radila je do samog kraja trudnoće. Ona se porodila sa nekoliko dana zakašnjenja, a kaže da je to upravo ono što je i htela.

"Iskreno, želela sam da prebacim termin, najpre jer to znači da je beba dostigla punu zrelost. Drugo, trudnoća mi nije smetala i deveti mesec mi nije padao teško. Treće, probijanje termina je značilo da će Tara biti rođena u znaku ovna. Trenutno sam na porodiljskom, a kako sam uvek bila posvećena poslu, jeko mi nedostaje „Slagalica“. Ipak, majčinstvo je predivna stvar i uživam u njemu maksimalno", sa osmehom govori voditeljka.

Pogledajte i Kristina Radenković: Dobrodošlica za mamu i njenu malu princezu (FOTO)

Njen porođaj nije bio jednostavan jer su lekari pomišljali da tokom donošenja naslednice na svet iskoriste i alternativne metode.

"Plašila bih se za bebu da su krenule kontrakcije i da sam se prirodno porodila, jer je pominjan čak i vakuum. Da ne detaljišem, porodila sam se carskim rezom u spinalnoj anesteziji, što znači da sam bila sve vreme svesna i samim tim sam videla Taru odmah. Ona je baš velika beba, imala je 4.300 grama i bila je dugačka 54 centrimetra", otkrila je Kristina.

Ona kaže da nije trpela velike bolove posle carskog reza i da je maltene odmah stala na noge.

"Odlično sam podnela carski rez, skočila sam iz kreveta pre isteka obaveznih 24 sata u vodoravnom položaju. Dobro podnosim intervencije."

Kristina je verena za advokata Nikolu Radojevića, a tokom trudnoće, njih dvoje su se već dogovorili oko imena za bebu. Ipak, došlo je do promene.

"Prvo ime koje smo joj namenili vremenom je i prestalo da nam se sviđa, pa smo se odlučili za ime Tara. Ona svakog dana, u svakom pogledu sve više liči na oca", sa ponosom je ispričala Kristina.

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.