Poznato je koliko su društvene mreže i telefoni važni najpoznatijoj starleti na planeti, ali niko nije očekivao da su joj oni bitniji čak i od njene ćerkice...

Kim Kardašijan uspela je ponovo da šokira ceo svet, ali ovog puta joj to nije bila namera, piše portal Story.

Pročitajte i... Dijeta Kim Kardašijan: Čak 20 kilograma manje nakon porođaja

Na internetu se juče pojavio snimak koji prikazuje Kim, njenu ćerkicu Nort i sestru Kortni na društvenom događaju u Holivudu. Devojčica se igrala s dugačkim resama i u jednom trenutku se saplela, kada je njena tetka Kortni hitro reagovala i podigla je, dok je mama Kim nastavila mirno da gleda svoj mobilni telefon.

Video prati komentar: "Na sreću, bar je Kortni majčinski nastrojena. Kim je toliko zauzeta igranjem igrica da bi uopšte primetila pad svoje malene ćerkice."

Ovo je samo jedan u nizu prozivki na račun televizijske zvezde i supruge Kanjea Vesta. Zbog ovog postupka, američki mediji su ocenili da joj treba dati titulu za najlošiju mamu na svetu i mamu s najvećim egom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.