Glumica Tori Speling često sa svojim pratiocima deli neke od najintimnijih trenutaka iz svog života, pa se tako na fotografijama često mogu videti njena deca.

Pogledajte i Tori Speling u veselom porodičnom šopingu (FOTO)

Tori je mama četvoro mališana, a upravo je fotografija njene najstarije ćerke Stele rasplamsala sukob na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Tori je svojoj sedmogodišnjoj ćerki dozvolila da ofarba kosu u plavu boju, pa su se mnogi zapitali gde je granica normalnog roditeljstva.

"Umesto da je učiš o važnosti prirodne lepote ti joj dozvoljavaš da sa sedam godina farba kosu!? Ne možeš da pričekaš još malo da uđe u pubertet pa da tada sama donosi odluke o sebi i svom izgledu?", samo su neki od komenatara ispod fotografije. 

Tori je objasnila da je to bio Stelin letnji hir koji je dozvolila bez razmišljanja. Kako ističe, Stela se ubrzo pokajala, međutim, na novijim fotografijama može se videti da devojčica ponovo ima pramenove svetlije boje.

Da li je podržavate?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama