Merjem Uzerli, glumica koja je glumila slavnu sultaniju Hurem u poznatoj turskoj seriji Sulejman Veličanstveni, danas je srećna samohrana majka četverogodišnje ćerkice Lare. 

Njena ćerka napunila je četiri godine, a mama joj je tim povodom priredila rođendan za pamćenje!

To je i bio povod ponovnog interesovanja svetskih medija. Pogotovo nakon svega što je prošla u svom privatnom životu i zbog čega je zapravo i napustila snimanje serije, kao i Tursku, svoju drugu domovinu.  

Još za vreme snimanja serije Merjem je započela ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom, s kojim je i zatrudnjela, a otad je u njenom životu sve krenulo nizbrdo.

Kan nije htio da Merjem zadrži dete, jer je on već otac dvoje odrasle dece, a i smatrao je da će im dete pokvariti sve dobro što su imali u vezi. Tada su počeli problemi koji su ubrzo kod nje izazvali tešku depresiju, zbog koje je napustila Tursku i vratila se u Berlin na lečenje.

Ona je odlučila da zadrži dete i porodila se u Berlinu. Devojčica zbog koje su problemi počeli, na kraju je bila najveća pomoć mami da stane na svoje noge i prebrodi sve svoje životne brodolome.  

Iako je u međuvremenu imala i nekoliko prolaznih ljubavnih veza, čini se da je najčvršća veza u njenom životu upravo ova koju ima sa svojom mezimicom. 

Njoj je podredila život, a kako se pohvalila na Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije iz privatnog života s Larom, jučerašnji dan podredila je uživanju i savršenoj tematskoj rođendanskoj zabavi koju je pripremila.  

Lara je svoj četvrti rođendan proslavila u društvu Mini Maus, a u kostim ove Diznijeve junakinje bile su obučene i mama i ćerka.