Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odveli su prošle nedelje svoju decu, princa Džordža (2) i 10-mesečnu princezu Šarlot na prvo porodično skijanje i to na francuskim Alpima. Za razliku od zimovanja starijih članova britanske kraljevske porodice, kada su fotografi bili dobrodošli da zabeleže njihove trenutke odmora, Kejt Midlton i princ Vilijam su odlučili da "pobegnu" od medijske hajke. To im je toliko pošlo za rukom, da niko uopšte nije ni znao za njihovo putovanje, piše portal Stil.


Pogledajte i Kejt Midlton savetuje majke: Radite na razvijanju empatije kod svoje dece

Sa ovog zimovanja postoji svega nekoliko fotografija koje je mladi bračni par odlučio da podeli sa javnošću. Izvor blizak paru otkrio je da su Vilijam i Kejt jedva čekali da upoznaju decu sa čarima skijanja i ostalim snežnim čarolijama, s obzirom da su i oni sami odlični skijaši. Poznato je da su, dok su se zabavljali, njih dvoje više puta uživali na ovakvim odmorima.

Pogledajte i U čast male princeze:"Šarlot" će ulepšavati žene širom sveta (FOTO)

Na jednoj fotografiji sa njihovog poslednjeg zimskog puta vidi se cela porodica koja radosno pozira fotografu. Mališani su obučeni u tople skafandere, a krase ih vunene kapice. Na drugoj su prikazani njihovi zaljubljeni roditelji, koji se raduju na snegu poput dece. Čini se da je Vilijam jedva uspeo da "savlada" Kejt koja je sa širokim osmehom uživala u grudvanju.

Pogledajte i Princ Vilijam o roditeljstvu: Molim vas recite mi da će biti lakše

Porodica je stigla na tajnu destinaciju (koju ne žele da otkriju) u sredu, a već u četvrtak maleni Džordž se radosno po prvi put u životu igrao po ovako visokom snegu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa radošću dele nove porodične fotografije, na kojima uživaju na kratkom zimskom odmoru sa decom, na francuskim Alpima. Ovo je njihov prvi porodični odmor sa decom, koja su se prvi put igrala na snegu. Bilo je to veoma posebno i zabavno kratko putovanje. Vojvoda i vojvotkinja se nadaju da će javnost da uživa u fotografijama", navodi se u saopštenju Kensingtonske palate.

Inače, ovo su najopuštenije fotografije kraljevske porodice koje su do sada objavljenje od strane njih lično, a koje su naišle na potpuno oduševljenje njihovih poštovaoca.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama