U domu pevačice Danijele Karić Martać prethodnih dana bilo je puno razloga za slavlje, piše Story.rs.

Pogledajte i Kraj ljubavi: Razvodi se Danijela Karić

Nakon što je pevačica proslavila svoj rođendan u Beogradu, sada je priredila slavlje i za svoju mezimicu koja je danas napunila šest godina.

U domu Danijeline majke Hafe organizovana je proslava, šareni baloni ispunili su prostorije, a zlatnim slovima ispisano je ime slavljenice.

"Princezo babina i dedina, onog trenutka pre šest godina kada si se rodila, našoj sreći nije bilo kraja. Lepotice, pametnice i umetnička dušo naša, srećan ti rođendan", poručila je unuci putem društvenih mreža Hafa Karić, a poruka koju je napisala Danijela takođe je mnoge ganula:

"Svako veče pred spavanje se zahvalim Bogu što te imam. Bolju, lepšu i pametniju ćerku nisam mogla poželeti, zato znaj koliko te volim i koliko sam ponosna na tebe! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan Monika moja, zvezdo mamina, srce moje, anđeo moj, moj najveći uspeh i najvrednije blago ste ti i tvoj brat Filip!"

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.