Holivudske zvezde navikle su da su pod budnim okom paparaca koji ih prate u stopu ne bi li otkrili neku ekskluzivnu vest. 

Iako se upravo iz tog razloga mnoge slavne ličnosti sakrivaju, neke stvari ipak je teško sakriti. Upravo takva situacija dogodila se na 88. dodeli prestižne filmske nagrade Oskar.

Pogledajte i Oskar 2016: Poznate trudnice zablistale na crvenom tepihu

Naime, oskarovka Kejt Vinslet uslikana je u razgovoru sa koleginicom Kejt Blanšet i Bri Larson. Iako se ne zna o čemu su glumice razgovarale, mnogi su nakon objavljivanja fotografija pomislili da je mama troje mališana Kejt Vinslet ponovo u drugom stanju, s obzirom da su je koleginice sa oduševljenjem grlile i mazile po stomaku.

Pogledajte i Kejt Vinslet: Moja deca nemaju "pametne" telefone!

Fotografije koje su se pojavile na internetu zapalile su društvene mreže, a mnogi su se zapitali da li je popularna glumica upravo saopštila prijateljicama da je u drugom stanju.

Šta vi mislite?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

U pauzi dodele Oskara, jedan od fotografa uslikao je fotografiju koja je brzinom svetlosti obišla svet i pokrenula glasine...