U "Teatru 78" predstojećeg vikenda očekuju vas dve sjajne predstave za decu - Pobuna igračaka (13.02.2016. u 17 časova) i ​​Ušećerena Pepeljuga (14.02.2016. u 12 časova).

Pobuna igračaka je moderna bajka, duhovita, zabavna i edukativna, sa velikim brojem songova koje glumci pevaju. Predstava govori o tome da je način na koji se danas deca igraju pogrešan. Predstavnica svih igračaka, gospođa Lopta, upozorava Mislišu, maestra od nauke, da su igračke očajne i spremne da započnu revoluciju – Pobunu igračaka, jer se deca više njima ne igraju.

Ušećerena Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života. U Teatru 78 ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica!  

Scenografija za ovu predstavu u vidu velike poslastičarnice vodi nas u jedan novi slađi svet.

Yumama i "Teatar 78" nagrađuju

Prvih šest mama koje tačno odgovore na pitanje - Koje dve predstave će se ovog vikenda odigrati u "Teatru 78"? osvojiće po dve karte za jednu od pomenutih predstava. Zajedno sa odgovorom pošaljite i svoje podatke (ime i prezime, telefon i kontakt adresu) na mejl: redakcija@yumama.com.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.