Norm je klasičan primer snežno belog mede- on je miroljubiv i pomalo lenj. Međutim, njega odlikuje jedna osobina koju nema ni jedan drugi polarni medved. Norm govori i Norm voli ljude.

Daleko od svoga doma na Artiku, ovaj polarni meda i njegova tri prijatelja završiće u Njujorku, gde ih čekaju neverovatne avanture.

Za brbljivog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio- odlazi u Njujork kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.



Film koji je na američkom kontinentu za samo četiri dana  prikazivanja uspeo da vrati uloženi budžet od osamnaest miliona dolara, režirao je Trevor Vold.

Film “Meda sa severa” odlikuje i sjajna ekipa naših glumaca koji su pozajmili glasove junacima iz filma: Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković i Boris Milivojević.

Film je u domaćim bioskopima od četvrtka, 28. januara 2016.

Yumama i Blitz film vas nagrađuju!

Prvih pet čitateljki koje na i-mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Kako se zovi polarni meda, glavni lik iz filma "Meda sa severa", osvojiće po dve karte za pomenuti film (za subotu, 30. januara, u Cineplexx bioskopu u Delta City-ju). Pored odgovora pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

NAPOMENA: Imena dobitnika će biti na spisku, ispred ulaza u bioskopsku salu. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama