Gotovo svaka devojčica u nekom trenutku ima problema sa samopouzdanjem, a veliku, možda i najveću ulogu u tome igraju mame. Jer, deca se ugledaju na roditelje i zato je važno da odrasli budu dobar primer deci. Da je ona sjajan primer svojoj ćerkici, ali i ostalim devojčicama, pevačica Pink je dokazala sjajnim, inspirativnim govorom koji je održala preuzimajući nagradu na dodeli MTV VMA nagrada.

Pink je rekla kako joj je ćerka u jednom trenutku rekla: "Ja sam najružija devojčica koju znam. Izgledam kao dečak koji ima dugu kosu".

Pevačica joj je na to odgovorila da su i njoj u školi govorili da izgleda kao dečak.

"Pitala sam je: 'Da li zbog toga puštam kosu?' Rekla mi je: 'Ne, mama'. Pitala sam je da li vidi da zbog toga menjam svoje telo. Odgovorila mi je: 'Ne, mama'. Da li menjam način na koji se predstavljam svetu? 'Ne, mama'. Da li vidiš da punim arene širom sveta? 'Da, mama'. Dakle, devojčice moja, mi se ne menjamo. Mi uzimamo kamenčić i od njega pravimo biser. I pomažemo drugim ljudima da se promene tako da mogu vide lepotu različitosti", uputila je Pink reči svojoj ćerkici koja je sedela u publici.

Pevačica je govor posvetila svojoj ćerki, ali bi ove reči trebalo da čuje svaka devojčica, a zašto da ne - i svaka devojka, posebno u trenucima kada joj opadne samopouzdanje!