Nije tajna da poznata manekenka Žizel Bundšen i njen suprug, glumac Tomb Brejdi, vode računa o zdravoj ishrani. Međutim, mnoge je iznenadila činjenica da se njihovi mališani Džon (10), Bendžamin (8) i Vivijan (5) hrane potpuno isto kao poznati roditelji. 

Naime, prema tvrdnji Brejdijevog ličnog kuvara Alana Kempbela, slavna porodica se hrani na isti način gotovo 90 odsto vremena.

"Za užinu uglavnom pravim voćne ražnjiće od banane, ananasa i spiruline. Spirulina je alga, super-voće. Smatra jednim od najstarijih organizama planete Zemlje. Mnogi drevni narodi koristili su ovu čudesnu algu za lečenje, ali i za jačanje organizma. Inače, uglavnom dehidriram hranu. Tom i Žizel imaju tri dehidratora u kuhinji. Takođe pravim sirovu granolu i sirove čokoladne kolače", objašnjava Kempbel.

Deca slavnog para, takođe, za razliku od mnoge dece uživaju u sušiju. 

"Suši uglavnom pravim od smeđeg pirinča, avokada, šargarepe i krastavca. Deca vole maki rolnice, kada je pirinač sa spoljne strane."

Naravno, uz personalnog kuvara, sve je lakše, međutim, to nije razlog da se i sami ne posvetite zdravoj ishrani, ako ništa drugo, onda zbog svoje dece.