Pre tačno tri godine, 21. decembra 2012, na dan kada je najavljivan smak sveta Danijela (34) i Stefan Buzurović (30), započeli su najlepšu životnu etapu izgovorivši sudbonosno da, na intimnoj ceremoniji građanskog venčanja. Pet meseci kasnije sklopili su i duhovni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu, a tom prilikom priredili su i veliko svadbeno veselje za svoje prijatelje i članove porodice. Danas, Buzurovići važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a trenutno je najveći razlog za njihov osmeh taj što će njihov sin Nestor (1,5) za pet meseci dobiti brata ili sestru. 

"Prethodna godina većinu je naučila kako uvek može da bude i gore. Baš zato treba uživati u svakom trenutku i čuvati svoj dom i pamet, jer su nam oni jedino pravo utočište. A pamtićemo je svakako po tome što smo saznali da će Nestor dobiti društvo. Priželjkujemo da svima 2016. godina bude poslovno stabilnija i sigurnija i da se manje strepi", ističe atraktivna voditeljka, a njen suprug stoički podnosti trudničke dane svoje supruge.


Pogledajte i Danijela Buzurović: Moj recept za bebinu savršenu kožu

"Danijela nema nikakve posebne zahteve ni u jednom stanju, tako da sve protiče u harmoniji. Sada je malo drugačija situacija, jer znamo šta nas očekuje, a to nije uvek plus. Najvažnije je da se ona oseća dobro i da je sve u redu sa bebom. Ponavlja se isti scenario kao i u prvoj trudnoći, stari štreber Danijela funkcioniše kao po udžbeniku. Uz sve to, u doktora koji vodi njenu trudnoću imamo imamo toliko poverernja da bih i ja pristao da se porodim da je to moguće. Danijela je prema meni bila bolja u prvoj trudnoći, jer sada njenu toleranciju delim sa Nestorom. On mi je glavni pajtos u istraživanju granica gospođe Buzurović", otkriva Stefan koji sa suprugom s posebnom pažnjom priprema njihovog naslednika za dolazak novog člana porodice.

"Sve se odvija po poznatom scenariju, jedino što je beba malo niže postavljena, pa ne mogu da budem aktivna u toj meri kao što je bio slučaj sa Nestorom. Naš sin verovatno još nije potpuno svestan šta se dešava i šta ga očekuje, ali zna vrlo dobro da je u maminom stomaku nešto jako važno. Često dođe do stomaka i poljubi ga ili se nasloni i ćuti. Kada je reč o televiziji, Nestorovu pažnju drže pesme koje voli da sluša i poneki crtani film. Kada vidi nas dvoje, samo prokomentariše kroz osmeh: mama ili tata, i nastavlja da se bavi svojim poslom. Ne možemo da izbegnemo njegovo interesovanje za posao roditelja. To je nešto što se javlja kod svakog deteta. A sudeći po njegovom ponašanju do sada, teško da mi možemo da promenimo njegov kurs. Ako je nešto naumio to će i uraditi", govori lepa brineta, i ističe šta su to suprig i ona naučili jedno od drugog.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama