Glumica Kejt Blanšet i njen suprug Endrju Apton imaju tri sina – Dešijela (14), Romana (11) i Ignatijusa (8), ali je slavna glumica priznala da se nakon usvajanja devojčice osećala kao da je prvi put postala majka.

"Uvek je kao da je prvi put. Ne planiram mnogo da radim u 2016. godini. Želim da se posvetim porodici", priznala je oskarovka koja je godinama htela da usvoji dete, a onda je pre godinu dana zazvonio telefon.


Pogledajte i Kejt Blanšet o usvojenoj ćerkici: Edit je posebna! (FOTO)

Foto: Profimedia

"Dugo smo bili na listi čekanja, a onda smo jednog dana dobili taj dugo očekivani poziv. Nismo znali ništa o detetu koje ćemo dobiti", otkrila je Kejt i dodala da je jako ponosna na svoja tri sina koji su odlično prihvatili svoju malenu sestru.

Pred glumicom je i obećavajuća sezona nagrada s obzirom da filmski kritičari smatraju kako će osvojiti veliki broj nominacija za ulogu u filmu "Kerol", a već je nominovana za Zlatni globus za najbolju glumicu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.