Još pre nekoliko nedelja, u javnost su procurele informacije da Sandra Bulok usvaja devojčicu. Kako bi zaštitila svoju privatnost i iz straha da proces usvajanja ne bude ugrožen, glumica je demantovala ove glasine. Međutim, nakon što su se u javnosti pojavile i fotografije njene ćerkice Lejle, Sandra je odlučila da javno progovori o tome.


Pročitajte i... Sandra Bulok: Mama i tokom radnog vremena (FOTO)

"Ponekad se osetiš kao da je ovo poput zaštite svedoka", otvorila je svoju dušu ova glumica u intervjuu za magazin "People", u kome su objavljene i fotografije njene srećne porodice.

O maloj Lejli, koja je živela u hraniteljskoj porodici u Luzijani, Bulokova je prvo brinula kao hraniteljka.

Pročitajte i... Poznate ličnosti koje su usvojile decu 


"Kada sam je ugledala, nije bilo dvoumljenja. Znala sam da ona mora da bude ovde, uz mene", otkrila je Sandra.

Glumica se i ranije trudila da sačuva svoju privatnost i zaštiti svog sina Luisa, koga je takođe usvojila pre pet godina, a prilikom usvajanja devojčice Lejle to je bilo od posebne važnosti.

"Većina dece u hraniteljskim porodicama su oduzeta od bioloških roditelja, usled nekih tragičnih okolnosti, te poslednje što sam želela je da joj naškodim zbog prirode mog posla", izjavila je oskarovka i dodala: "Znala sam da se plaši, a sve što sam ja htela je da zna da Luis i ja nećemo nikud otići.”


"Mogu vam reći da sam dobila pravu decu u pravom trenutku", istakla je srećna mama.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.