Vest da je Kim Kardašijan na svet donela dečaka posebno je obradovala njenog supruga Kanje Vesta kao i majku Kris Džener koja je slavila na ulici rođenje unuka, navodi Kurir.

Ipak, ako je suditi po izjavama doktora Eliota Berlina koji je pripremao starletu  za porođaj, Kim je imala veoma težak i bolan porođaj baš kao i prošli put kada je rađala ćerku Nort. Rijaliti zvezda nije želela da se da se porodi carskim rezom, pa je zbog toga primenjen metod kojpodrazumeva spoljašnje okretanje bebe u materici da bi glavom prošla kroz porođajni kanal.

Pogledajte i Kim Kardašijan otkrila koliko kilograma je dobila u drugoj trudnoći (FOTO)

Doktor Berlin je pomogao Kim da se pripremi za okretanje bebe.

"Da smo uspeli da opustimo njene mišiće ikostiju u donjem delu leđa, ali i kukove ikarlicu, porođaj bi bio lakši", rekao je dr Berlin. Nekoliko nedelja pred porođaj on je počeo sa redovnom masažom ligamenata Kardašijanove da bi oni bili manje napeti, a tek posle toga ju je uputio na svoje kolege. Porođaj su izvela dva lekara, prilikom čega je jedan pritiskao rukama nisko, kod karlice, a drugi suprotan deo, kod bebine glave. Na svu sreću sve se završilo dobro.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.