Fudbaler Vujadin Svić je osmisliom plan o okupljanju svoje porodice u gradu Tiraspolju u Moldaviji, te polako priprema teren za dolazak supruge Mirke Vasiljević sa njihovo troje dece, ćerkom Adrijanom (2) i sinovima Andrejem (4) i Mihajlom (1).

Naime, mlada glumica će se sa decom pridružiti Vujadinu koji od letos igra fudbal za jedan klub u Moldaviji

Pogledajte i Vujadin Savić otkrio kada će oženiti Mirku

"Od početka sam znala da ćemo imati ovakav život. Vujadin je fudbaler i normalno je da mu se deca i ja prilagođavamo. I do sada sam ga pratila kad je igrao u Nemačkoj, pa u Francuskoj. Međutim, on od letos igra u Moldaviji, a budući da je naše najmlađe dete Mihajlo bio mali za selidbu, do sada nismo mogli da mu se pridružimo. Meni je bilo lakše da budem u Srbiji gde imam pomoć porodice oko dece, a i imala sam mnogo posla u pozorištu. Vujadin se prilagodio životu u Moldaviji, tako da mi dolazimo na pripremljen teren. Srećna sam što ćemo biti svi zajedno", rekla je Mirka za Blic.

Lepa glumica se dobro informisala o gradu, kao i o zemlji u koju planira preseljenje, a pre dva meseca je i boravila pet dana kod Vujadina.

"U septembru sam bila kod Vujadina sama da malo izvidim situaciju. Nisam više mogla da ostanem zbog dece. Vujadin je imao sreće da je do sada uvek igrao u dobrim klubovima i stalno je imao komfor i bezbednost pre svega. On sada živi u ruskom delu Moldavije, gde nema nemira, Tiraspolj je miran grad", istakla je glumica. 

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.