Pošto je stekla simpatije publike u seriji “Žene sa Dedinja”, a potom i kao voditeljka “Bulevara u 5 do 5”, glumica Anđelka Prpić poslednjih sedmica postala je simbol za dobru domaću komediju.

Tu titulu stekla je zahvaljujući ulozi u sitkomu “Andrija i Anđelka”, na “Prvoj” televiziji, gde sa kolegom Andrijom Miloševićem svake večeri zasmejava milionski auditorijum. 

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Oct 14, 2015 at 3:48am PDT

Anđelka se najviše ponosi svojom malom porodičnom oazom jer je oduvek maštala o tome da se uda i dobije potomstvo.

Pogledajte i Anđelka Prpić: Mi mame smo dvostruke ličnosti

"Serija "Anđelka i Andrija" je zaista promenila moj život, i to ne samo zbog zahtevnog tempa snimanja. Dobiti priliku da igrate ovakvu ulogu, naročito kad ste glumica u Srbiji, više je nego dragoceno. Mislim da je ovo neponovljivo profesionalno iskustvo, sa mnogo aspekata, a ne samo zbog specifičnosti formata ili tempa rada o kome govorite. Naravno, ovo je uticalo i na moj privatni život, prvenstveno na organizaciju vremena i obaveza koje su sada dobrim delom pale na mog supruga", otkrila je Anđelka za magazin "Hello!"

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Nov 12, 2015 at 1:17pm PST

Atraktivna tridesetjednogodišnjakinja u pauzama između snimanja uživa u skladnom braku sa uspešnim beogradskim ugostiteljom Dariom, sa kojim ima trogodišnjeg sina Jakšu, a na pitanje kako se trudi da izbegne monotoniju u sopstvenom braku, odgovara:

"Suprug i ja smo zajedno šest godina, pa još nismo suočeni sa monotonijom, naprotiv. Profesionalne obaveze oboma su takve da čeznemo što više vremena da provodimo zajedno."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.