Sofija Vergara, najbolje plaćena glumica u Sjedinjenim Američkim Državama i najlepša žena na svetu po izboru magazina "Askman", u subotu se udala za svog verenika Džoa Manganijela.

Oni su upriličili slavlje u iznajmljenom komompleksu apartmana na Floridi, pa su gosti nekoliko dana uživali u prelepim kućicama na plaži.

Dizajn dvorane, u kojoj su se Sofija i Džo venčali, oduševio je njihove goste, a način na koji je ukrašen oltar i podijum za igu dokazuju da je par zaista dobio svoje bajkovito venčanje kakvo je dugo planirao.

Pogledajte i Sofija Vergara: Moje drugo dete rodiće surogat majka

Zgodni Džo u savršeno krojenom smokingu, zaljubljeno je gledao u svoju suprugu Sofiju, koja je zablistala u skupocenoj venčanici, toliko teškoj da su dva muškarca morala da je nose.

Sofiju je do oltara doveo njen dvadesettrogodišnji sin Manolo, i ovo je bio trenutak koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Prelepa mlada ponešena emocijama sa svojim pratiocima odmah je podelila atmosferu sa glamuroznog venčanja, a sa suprugom je igrala i pevala celu noć, na oduševljenje njihovih zvanica.

Unikatnu raskošnu venčanicu Zuhaira Murada, ukrašenu sa pet kilograma šljokica, 2,5 kilograma bisera i čak 350 kristala koju je nosila na ceremoniji kasnije je zamenila neodoljivom lepršavom koktel haljinom koja joj je omogućila da igra do ranih jutarnjih sati.

Omiljeni trenutak bio je kada je Džo dohvatio mikrofon, i zapevao "Sweet Child of Mine", a atraktivna Kolumbija zaigrala salsu, dokazavši da ovaj omiljeni holivudski par zna šta je dobra zabava.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.