Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crtani film "Mali princ" u bioskopima

Yumama i Dexin film vas vode u bioskop! Osvojte karte za novu animiranu verziju čuvene novele Antoana de Sent Egziperija.

  Izvor: Foto: Promo

Kada ste se poslednji put pokajali što ste odrasli? Usamljeniji od brodolomnika na splavu nasred okeana, zastali pred crtežom Zmijskog cara koji je progutao šumsku zver, i na njemu prepoznali samo šešir? Ljuti, što uprkos silnom trudu, vidite samo to. Šešir! Međutim, suština se ne može videti očima. Za njih je nevidljiva, ali ne i za dušu deteta. Jer, odrastanje nije problem. Već zaboravljanje... 

Želite li da se setite deteta u sebi? Uhvatite ga za ruku i dopustite mu da vas ponovo nauči da gledate srcem! Dozolite da vas "Mali princ", novoj animiranoj verziji čuvene novele Antoana de Sent Egziperija, u režiji za Oskara nominovanog Marka Ozborna, upozna sa svojim beskonačnim univerzumom. Jer, sve odrasle osobe, najpre su bile deca. Ali, malo njih se toga seća...

U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo. On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.Ti retki, koji i dalje gledajući srcem pronalaze odgovore za kojima odrasli tragaju zaneseni u brojke i matematičke radnje, u prvom animiranom filmu najlepše priče o nevinosti života, novele pisca i pilota Antoana de Sent Egziperija "Mali princ", od 28. novembra u bioskopima iznova će nam otkriti svet tog malog zvezdanog putnika.

Yumama i Dexin film vas nagrađuju!

Prve četiri čitateljke koje na i-mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: Ko je napisao novelu "Mali princ"? osvojiće po dve karte za pomenuti film (za projekciju u 15:30, 2. decembra u Cineplexx-u u Ušću).

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. 

Želite li da se setite deteta u sebi? Uhvatite ga za ruku i dopustite mu da vas ponovo nauči da gledate srcem!
Izvor: YouTube


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica