Ugledne zvanice još od 20 časova počele su da pristižu na crni tepih kako bi svojim prisustvom odale poštovanje i priznanje medijskoj kući koja godinama važi za lidera kada je reč o štampanim i digitalnim medijima. 

Najcenjenija imena domaće i inostrane javne scene gromoglasnim aplauzom pozdravili su ovogodišnje laureate Massimiliana Giornettija, Marka Mitanovskog, Rušku Bergam, Nemanju Radulovića, Anju Sušu, Jugoslava Ćosića, Biljanu Srbljanović, Marinu Krtinić i heroinu jugoslovenske kinematografije Milenu Dravić.

Nakon svečane ceremonija usledila je i svečana večera, na kojoj su cenjeni dobitnici nagrada i gosti kompanije Adria Media Group u neformalnim razgovorima izneli i svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se trenutno nalaze novinske i televizijske kuće u regionu, sa željom da se, poput najuglednije medijske kuće na Balkanu, i drugi odupru cenzuri i pritiscima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Medijski lider na Balkanu, kompanija Adria Media Group, i magazin Elle, okupili su najznačajnija imena iz domena mode i kulture, na trećoj po redu dodeli priznanja Elle Style Awards koja je održana u kristalnoj dvorani hotela Hayat.