U intervjuu za „People", Dru Barimor je ispričala koliko uživa u ulozi majke, kako je majčinstvo ćini boljom osobom, ali i kako je trudnoća uticala na nju i kako se izborila sa postporođajnom depresijom.

Pogledajte i Neverovatna sličnost: Ćerka Dru Barimor ista mama sa početka karijere (FOTO)

Iako je najlepši osećaj na svetu biti mama, nakon porođaja se događaju i drastične promene, a ona je samo jedna od javnih ličnosti koje su rešile da o tome pogovore i prošire svest kako to može svakome da se dogodi.

Pogledajte i Iskreno priznanje: Poruka mame u postporođajnoj depresiji dirnula srca žena (FOTO)

Majka dvoje dece, četrdesetogodišnja glumica, kaže da prva trudnoća nije uticala negativno na nju, ali nakon druge je zapala u postporođajnu depresiju.

„Nakon prve trudnoće nisam imala postorođajnu depresiju i osećala sam se fenomenalno, poletno, razdragano, tako da uopšte nisam mogla ni da zamislim kako izgleda patiti od toga. Imala sam utisak da je majčinstvo najbolja stvar na svetu i da postporođajna depresija ne postoji, ali nakon druge trudnoće uverila sam se da i te kako postoji. Sve šta sam do tada čula o tome, a u šta nisam verovala, sada mi je postalo kristalno jasno. Ja sam se šest meseci borila s tim."

Izvor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.