Bivši fudbaler Dejvid Bekam poznat je kao veliki zaljubljenik u tetovaže, a njegovo telo krase brojne "sličice" od kojih svaka ima za njega veliko značenje. 

Pogledajte i Viktorija Bekam: Mamina mala dama voli fudbal više od mode! (FOTO)

Zato ne iznenađuje to što je Dejvid odlučio da uradi novu tetovažu, koju je dizajnirala njegova ljubimica, četvorogodišnja Harper Seven.

Reč je o crtežu koji je ponosni tata istetovirao na svom dlanu i odmah potom fotografiju objavio na svom Instagram profilu. 

Pogledajte i Brižni tata Dejvid Bekam: Laku noć, mala damo! (FOTO)

"Izgleda da je Harper dozvoljeno i da žvrlja po tati", našalio se fudbaler, dok je njegova supruga Viktorija na svom profilu napisala da je njena devojčica "prava mala umetnica".

Ovo nije prvi put da bivši fudbaler svoje tetovaže posvećuje članovima porodice. Na malom prstu ima istetoviran broj “99″ posvećen Viktoriji, reči “Pretty Lady” i “Harper”, koje je posvetio svojoj ćerkici, dok na leđima ima istetovirana imena svojih sinova, Bruklina, Romea i Kruza.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.