Američka glumica Hale Beri i njen suprug, francuski glumac Olivije Martinez, objavili su da se razvode nakon dve godine braka.

U zajedničkoj izjavi magazinu "Pipl", par, koji zajedno ima dvogodišnjeg sina Mejsa, navodi da je odluku o razvodu doneo "teška srca".

"Nastavićemo dalje uz ljubav i poštovanje, usredsređeni na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugom samo sreću u životu", istaklji su dvoje glumaca.

Pogledajte i Hale Beri i Gabrijel Obri: Na sudu zbog ćerkinih kovrdži

Beri (49) je 2002. godine postala jedina crna glumica koja je osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu. Prestižna nagrada joj je dodeljena za film "Bal monstruma".

Martineza (49) je upoznala 2010, nakon što je raskinula sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem s kim je bila pet godina u vezi.

Beri se udala za Martineza 2013. Iza sebe ima još dva braka. Bila je kratko udata za bejzbol igrača Dejvida Džastisa, a potom za muzičara Erika Beneta.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.