U domu Kardašijanovih na Beverli Hilsu juče je bilo veoma veselo. Naime, mama Kim, koja će uskoro na svet doneti i jednog malog dečaka, organizovala je proslavu u njegovu čast, poznatiju kao Baby shower. 

Tema ovog veselog događaja bila je scena iz filma iz 1989. godine - "Troop Beverly Hills", te su svi gosti došli i prikladno obučeni - u prugastim plavo-belim pidžamama i kućnim papučama, dok su u sobi bili postavljeni šatori i "vatrica".


Pročitajte i... Kim Kardašijan otkrila kako je izgledala njena veridba sa Kanje Vestom (FOTO)

Ovoj intimnoj proslavi psisustvovale su Kimine sestre Kloi, Kortni, Kajli i Kendal, kao i majka Kris Džener, ali i mnoge njene prijateljice, među kojima su bile i teniserska zvezda Serena Vilijams, kao i model Kara Delevinj.  

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Oct 25, 2015 at 10:37am PDT

Kajli Džener postavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj sa setrom Kortni pijucka toplu čokoladu ispred slatkih šatora postavljenih u sobi, uz komentar: “Naša uobičajena jutarnja rutina”.

Inače, Kim Kardašija Vest je pre desetak dana otkazala ovu proslavu, zbog teškog zdravstvenog stanja zeta Lamara Odoma. 


Pročitajte i... Svi gosti sa trudničkim stomacima: Rođendansko iznenađenje za Kim Kardašijan (FOTO)

Pogledajte insert iz filma “Troop Beverly Hills”:

Pogledajte fotografije sa ove neobične proslave:

Poznata trudnica Kim Kardašijan proteklog vikenda napravila je za svoju porodicu i prijatelje “baby shower” proslavu, sa veoma interesatnom temom.