Na jučerašnji dan, maleni Stefan, sin Novaka i Jelene, proslavio je svoj prvi rođendan! Pored čestitki koje je dobio od porodice i prijatelja, usledile su i one od Noletovih i Jeleninih fanova, a iskrene i lepe želje su stigle iz celog sveta.

Pogledajte i Emotivna poruka Jelene Đoković: Mi smo najsrećniji roditelji na svetu!

Jelena, koja je nedavno otvorila nalog na društvenoj mreži Instagram često svojim pratiocima deli savete kako da održavaju liniju i pre svega budu zdravi. Tako je i sada otkrila kako su izgledali slatkiši kojima su bili posluženi gosti na Stefanom rođendanu.

"Naravno, rođendan nije rođendan bez torte i svećica! Kao što sam pomenula ranije, mi se uvek trudimo da u našoj kući imamo nešto slatko za grickanje (ne šećer), pa smo i za Stefanov rođendan spremili zdrave, slatke kolače. To znači: bez šećera, brašna, jaja, mleka, glutena i čokolade. Mi smo se samo služili drugim opcijama, koristeći zdrave sastojke: voće, orahe, kakao, rogač, kokos...Naša porodica, koja nije striktno na dijeti - obožava ove stvari! Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas (da je veće bolje je samo mit), ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom.

Pogledajte i Jelena Đoković: Ovako provodim vreme dok Stefan spava (FOTO)

Delim ovo sa vama jer sam vema strastvena povodom toga da treba biti zdrav. Uvek sam mislila da je nemoguće da se ostvari neka balansirana dijeta, posebno ako putujete i jedete u restoranima i hotelima sve vreme, kao što to radimo mi. Ali, onda sam dosta istraživala i otkrila da je to zaista tako lako. Mi samo komplikujemo sve u našim glavama. Nemojte posezati za pilulama - pravi problem zaista leži u vašoj dijeti i načinu života. Pilule će samo maskirati simptome, ali problem će ostati. Nahranite vaše telo i nemojte da unosite smeće u sebe. Nisam nutricionista, ali sam naučila ovo tokom mojih istraživanja.

Još jednom, hvala svima na vašim lepim željama za Stefana. On je jedan vrlo srećan dečak", napisala je Jelena.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Supruga najboljeg tenisera sveta otkrila je detalj sa rođendanskog slavlja svog sina Stefana. Evo kako je izgledala rođendanska trpeza malog slavljenika...