Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena danas obeležavaju najvažniji dan - dan kada je na svet došao njihov prvi naslednik Stefan.

Pogledajte i Neuobičajena proslava prvog rođendana: Jelena Đoković priprema iznenađenje za Noleta i malog Stefana

Jelena i Novak rođendansko slavlje napraviće u Monte Karlu, gde je mališan i rođen. Njihova želja je da ovaj radosni trenutak obeleže u krugu najuže porodice i prijatelja, bez velike pompe i skupocenih poklona.

Ponosni tata je sinoć otkrio obožavaocima na društvenim mrežama kako se priprema za veliki i u njegovom životu poseban dan. Na snimku se vidi kako se igra sa sinom i pravi mu psa od balona, dok plavokosi mališan sa nestrpljenjem čeka svoju igračku.

Pogledajte i U čast sina Novaka Đokovića: Čestitka koju potpisuju ljudi iz celog sveta

"U pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar :) Znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? :) Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca :)", napisao je slavni tata.

Preparing for Stefan's bday. I wanted to be full on daddy and bring out all the tricks :) my dog balloon was not such a success but as I said, it is always important to give it a try :) it's been an amazing year with lots of travel but this is the place I always come back to, and always want to be. Home with my wife and son and dogs #familytime #happymomentsU pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar :) znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? :) Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca :)

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, October 20, 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.