Pevačica Nataša Bekvalac i njena mlađa sestra Kristina u porodičnom okruženju proslavile su prvi rođendan svog sestrića Gavrila. Starije sestre malog rođedanka, Hana, Petra i Anja, bile su posebno uzbuđene, i sudeći po slikama koje su Kristina i Nataša objavile, prilično su uživale u zabavi koju je njihova tetka Jelena Mrkić upriličila za svog naslednika.

Pogledajte i Nataša Bekvalac: Za brak u ovim godinama nije potrebna strast

"Srećan rođendan Gavrilo... a sestrice se udesile... Sada slavimo rođus, a večeras pevamo u Inđiji", napisala je na svom Instagram profilu Nataša.

Mali Gavrilo sin je Natašine i Kristinine sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić, i za sada je jedini dečak u porodici poznatih novosadskih porodica Bekvalac – Mrkić. S obzirom na to da je Jelena trudna, Gavrilo će uskoro postati stariji brat, a brojnim članicama njegove porodice ukazaće se prilika da uživaju u odrastanju još jedne bebe.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.