Iako se retko razdvaja od ćerkice Une Sofije koju je dobila krajem prošle godine, voditeljka Nikolina Pišek je dve nedelje boravila u rodnom Zagrebu, ali se za to vreme njena mlađa naslednica razbolela.

"Dve nedelje bila sam u Zagrebu bez nje, a Una se u međuvremenu razbolela. To je njena prva bolest, ništa ozbiljno, ali niko ne spava zbog toga dve nedelje. Dobro smo, samo što nam još jako smeta zapušen nosić", kaže poznata mama, kojoj oko čuvanja ćerkice povremeno pomaže dadilja.

Pogledajte i Mlada mama Nikolina Pišek: Svojim izgledom ne želim da uznemiravam ni ogledalo (FOTO)

Nikolina dodaje da očekuje da Una Sofija, koja će u decembru napuniti godinu dana, ubrzo napraviti svoje prve korake, a otkrila je i koja je bila njena prva reč.

Što ti je život... Niti posjete frizeru nisu više ono sto su nekada bile...

Posted by Nikolina Pisek on Friday, October 9, 2015

"Ne biste verovali, ali prvo što je rekla bilo je "mama". Ali, to je rekla samo tada i nikad više. Sada su na repertoaru tata, baba i svašta nešto slično, ali mama se više ne zove", rekla je Nikolina.

Iako je u poslednje vreme njena težina bila predmet rasprave po medijima i društvenim mrežama, Nikolina izgleda bolje nego ikad.

Pogledajte i Najlepši porodični trenuci: Nikolina Pišek uživa u društvu ćerkica (FOTO)

"Nema tu preteranog truda osim što redovno vežbam. Iako, samo vežbanje nije garancija dobre linije. Možete vežbati koliko god želite, ali ako ste u kuhinji nedisciplinovani, nema vam pomoći. Umerena sam u konzumiranju hrane, prestanem da jedem onda kad osetim da mi je dosta. Ne suzdržavam se od slatkog, štaviše volim slatkiše, ali ih izbegavam. Valjda imam ludačku sreću pa nisam podložna gojenju tako da kilogram, dva gore-dole variram u težini. U zimskom periodu dobijem koji kilogram, a leti se to smanji što je skroz prirodno. Vežbanje volim zbog toga što se osećam dobro, a održavam i mišićnu masu", izjavila je Nikolina za Tportal.hr.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.