Lepa humanitarka i supruga Novaka Đokovića na svom Instagram profilu podelila je sa svojim pratiocima ono što ih je veoma zanimalo - kako uspeva da ostane u tako dobroj formi.

Pogledajte i Preporuka Jelene Đoković: Kako podsticati dečju kreativnost

"Ovo je moj plan za sledećih trideset minuta, dok moj dečak spava. Nisam neki ljubitelj teretane. Više volim da vežbam sama, napolju, jer na taj način mi je lakše da se priviknem na bilo koje mesto. Trudim se da vežbam na dnevnoj bazi, ali sa mojom bebom, putovanjima i poslom, često je to vrlo veliki izazov. Samo podizanje Stefana (gore i dole) tokom dana je jedan način vežbe takođe. Dobra stvar je što uvek radim jogu, bez obzira na sve i ona jako dobro utiče na moje telo.

Za sve studente i radnike - Nadam se da pronalazite nekoliko minuta da vratite energiju svom telu. Istegnite se, napravite par čučnjeva, trbušnjaka, sklekova i kao novi ste!", napisala je Jelena ispod fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.